ZWOLLE - Spectaculair, groots en meeslepend; na het grote succes van deze show in 2019 brengt Van Hoorne Entertainment opnieuw de internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! “De Grote Race” naar het theater. Van Hoorne Entertainment komt met de enorm populaire Pups, bekend van Nick Jr. tussen juni en september 2022 langs een selectief aantal grote theaters in Nederland en België. En op zaterdag 10 en zondag 11 september strijken de pups neer in Theater de Spiegel in Zwolle.

In de spectaculaire familieshow PAW Patrol Live! “De Grote Race” nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur. De dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

PAW Patrol is niets te dol! Dus komen de pups na de show naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is te zien op zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 om 10.30, 13.30 en 16.30 uur in Theater de Spiegel, Zwolle. Reserveren via www.zwolsetheaters.nl. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/PawPatrolLive