ZWOLLE - Op donderdag 15 december geeft het Grootkoor Zwolle een feestelijk en sfeervol kerstconcert in de Spiegel in Zwolle.

Het Grootkoor Zwolle staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim 125 enthousiaste koorleden afkomstig uit de gehele provincie Overijssel. Het kerstproject van Grootkoor Zwolle is in september van start gegaan en de afgelopen maanden hebben de koorleden hard gewerkt om het concertprogramma in te studeren. "Het is elke keer weer een uitdaging met zoveel enthousiaste zanglustigen iets moois neer te zetten", aldus de dirigenten

Als solist is de bekende zanger Henk Poort uitgenodigd. De opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in diverse musicals. Hij maakte diepe indruk in het tv-programma 'Beste Zangers'. Hij heeft een stem met een ongelofelijke power en hoogte om koud van te worden. Samen met Grootkoor Zwolle zullen ze het publiek weten te ontroeren.

U kunt gaan genieten van een afwisselend repertoire, van Christmas Carols tot overbekende kerstkrakers. De begeleiding van het Grootkoor is in handen van de pianist Rob van Dijk. Na twee jaar mogen we eindelijke weer een Kerstconcert geven. Op 15 december gaat het gebeuren, wat een feest zal dat zijn.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl

Aanvang concert: 20.00 uur.

Kaartverkoop: www.zwolsetheaters.nl