ZWOLLE - Op zondagmiddag 12 mei (Moederdag) treedt muzikante Ilse Oversier op in de Theodorakapel in Zwolle. Met haar vrienden de cellist Sebastiaan Wiering en de violist Sebastiaan Hidding speelt ze nummers van het recente album Language Without Words.

Ilse zingt, speelt gitaar en brengt intuitieve mantra's met behulp van kwartse klankschalen. Deze hartgedragen nummers gaan over de zoektocht naar haarzelf op aarde en hoe de natuur ons liefdevol naar huis roept in deze tijd. Ook helpt de muziek ons herinneren wie we in wezen zijn. De muzikale reis met warme zang en helende strijkinstrumenten ontspant en inspireert.

Dit optreden is op Moederdag. Moeders zijn dan ook met hun kinderen van harte welkom. Ilse Oversier kijkt uit naar haar optreden in Zwolle: "Het wordt een ontspannen en vreugdevolle middag om helemaal aan te komen in het huidige moment."

Theodorakapel

Het concert is in de mooie Theodorakapel. De kapel is dé plek voor bezinning, cultuur en ontmoeting. Een prachtige parel in het hart van Zwolle. Indrukwekkend, inspirerend en intiem tegelijk. De vrijwilligers van de kapel zorgen voor koffie en thee tegen een kleine vergoeding.

Kaarten

De kaarten voor dit concert à 25 euro zijn te koop via haar website Ilseoversier.com.

Naast live concerten geeft Ilse ook sound of healing- sessies en stembevrijdings-, mantra- en singing cirkel workshops. Voor meer informatie zie de agenda op haar website.

12 mei concert

Tijd: Inloop 15.00 – begin 15.30 uur
Locatie: Theodorakapel, Theodorahof 20, Zwolle (tegenover parkeergarage MediaMarkt)

Ticket: 25 euro.