ZWOLLE - Het hilarische duo Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon gaan de theaters langs met hun komische voorstelling ‘Papadag bestaat niet’. Ze delen eigen persoonlijke verhalen en verhalen van anderen in hilarische sketches over een aantal actuele thema’s, zoals bestaat papadag eigenlijk wel? Dé nieuwe comedyshow van Kraaij & Kroon is te zien op zaterdag 27 januari in De Meerpaal in Dronten tijdens het Nationaal Theaterweekend en op andere data elders in de regio.


In deze komische voorstelling delen Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon niet alleen hun eigen persoonlijke ervaringen in verhalen, maar kruipen ze ook in de huid van vele anderen in hilarische sketches die een komisch licht schijnen over een aantal onvermijdelijke, actuele en herkenbare thema’s.

Bestaat papadag eigenlijk wel? Wat kan je vandaag de dag bijvoorbeeld nog zeggen? Wat gebeurt er als een komiek zijn humor is verloren? Hoe word je niet vergeten als je er niet meer bent? Kraaij & Kroon gaan op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Één ding staat volgens hen als een paal boven water: er kán... nee, er móét worden gelachen.
Bestel kaarten voor ‘Papadag bestaat niet’ bij één van de theaters in Regio Zwolle:

Vrijdag 26 januari – www.hoftheater.nl
Zaterdag 27 januari – www.meerpaal.nl
Vrijdag 9 februari – www.demeenthe.nl
Woensdag 14 februari – www.voorveghter.nl
Vrijdag 22 maart – www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Donderdag 4 april – www.theater-voorhuys.nl
Zaterdag 13 april – www.veluvinenunspeet.nl

Samenwerking Theaters Regio Zwolle
Tien theaters in de regio Zwolle hebben de krachten gebundeld en werken intensief samen. Door kennis te delen, bieden zij met elkaar een gevarieerd theaterprogramma. Samen presenteren zij een uniek aanbod in de regio. De samenwerking wordt ondersteund door Creative Works Regio Zwolle, de regionale brancheorganisatie voor de creatieve sector. Ook Rabobank is een belangrijke partner en ondersteunt met kennis en netwerk.