ZWOLLE - De vrouwen van PEC Zwolle zijn aan een opmerkelijke sterke competitiestart bezig. Vrijdagavond werd tegen ADO Den Haag alweer de derde overwinning behaald in vier wedstrijden.

De 3-0 zege van de ploeg van trainer Joran Pot kwam pas in de tweede helft tot stand. Voor de rust kwam de ploeg eerlijk gezegd een paar keer goed weg, met name dankzij keepster Moon Pondes die pogingen van Liz Rijsbergen en Jaimy Ravensbergen onschadelijk maakte. Dit gebeurde overigens nadat Moïsa van Koot namens de thuisploeg de paal had geraakt.

Na de rust wist de thuisploeg vervolgens het duel snel te beslissen. Marushka van Olst opende al snel de score en die werd even later verdubbeld na een vrije trap van Van Koot. Voor zover nog niet beslist gebeurde dit tien minuten voor tijd wel toen Evi Maatman de eindstand op 3-0 bepaalde.