WAALWIJK - RKC en PEC Zwolle zijn woensdagavond een puntendeling overeen gekomen. In het Mandemakers Stadion in Waalwijk eindigde het in 1-1. Beide doelpunten vielen na de rust.

De wedstrijd stond eerder op 3 oktober op het programma, maar toen had de thuisploeg te kampen met meerdere coronagevallen. In de eerste helft waren de beste kansen voor de gasten in de persoon van Clint Leemans, maar deze vond eerst keeper Lamprou op zijn weg en trof even later de paal.

Na de rust wist ook Yuta Nakayama het aluminium te raken en was daarna de beste kans van RKC voor Vitalie Damascan wiens omhaal maar net naast ging. Met nog 25 minuten op de klok wist de net ingevallen Eliano Reijnders de Zwollenaren alsnog op voorsprong te brengen. Trainer Fred Grim gooide in de slotfase nog twee verse aanvallers in de ploeg met Ola John en Finn Stokkers en laatstgenoemde wist vier minuten voor tijd geheel vrijstaand de 1-1 tegen de touwen te koppen.