DEN BOSCH - PEC Zwolle is sinds vrijdagavond alleen koploper van de Keuken Kampioen Divisie. In De Vliert had de ploeg van Dick Schreuder een lastige avond tegen FC Den Bosch, maar door een late goal van Thomas van den Belt behoudt de ploeg als enige het maximum van de punten: 1-2.

Al in de vijfde minuut kwamen de gasten op voorsprong. Van dichtbij kon Dean Huiberts vrij inkoppen. De Zwolse ploeg was kort daarna zo vriendelijk om de thuisploeg in het zadel te helpen. Een vrije trap werd zwak verdedigd waarna Thomas Beelen de bal over zijn eigen doelman heen schoot. PEC Zwolle bleef hierna slordig en mocht van geluk spreken dat zowel Sebastiaan van Bakel als Joey Konings niet voor een Bossche voorsprong wisten te zorgen.

Ook in de tweede helft kreeg de ploeg van Jack de Gier wat kansjes, maar naarmate de wedstrijd vorderde ging het overwicht naar de gasten. In de laatste minuten leidde dat zelfs nog tot de overwinning voor Schreuder-equipe. Van den Belt zorgde met een mooie schuiver voor het doelpunt waardoor PEC nu alleen aan kop gaat.