ZWOLLE - PEC Zwolle is van de hatelijke nul af al is de ploeg van Art Langeler na het thuisduel tegen Sparta nog altijd hekkensluiter. De wedstrijd eindigde woensdagavond in een 1-1 gelijkspel. Beide doelpunten vielen al in de eerste tien minuten.

De supporters van de thuisclub zullen geschrokken toen Vito van Crooy al binnen twee minuten raak kopte, maar gelukkig volgde het Zwolse antwoord al snel. Daishawn Redan was verantwoordelijk voor de eerste treffer van het seizoen voor de thuisploeg, na goed voorbereidend werk van Nakayama: 1-1. De thuisploeg had voor rust nogmaals kunnen scoren, maar Okoye wist te redden op inzet van Kastaneer.

In de tweede helft waren de beste mogelijkheden voor Sparta via Abels en Emegha, maar nu was het keeper Lamprou die zijn ploeg op de been hield en daarmee het eerste punt veilig stelde.