ZWOLLE - PEC Zwolle en Heracles Almelo hebben dinsdagavond de punten gedeeld. De gasten namen in de eerste helft een 0-2 voorsprong, maar PEC Zwolle toonde karakter en knokte zich na rust tot een 2-2 gelijkspel.

Heracles scoorde in Zwolle in de allereerste en in de laatste minuut van de eerste helft. Lucas Schoofs bracht de gasten al binnen een minuut op voorsprong en een blunder van keeper Michael Zetterer stelde Delano Burgzorg in staat de 0-2 binnen te tikken.

Kort na de rust was de wedstrijd weer open met dank aan debutant Thomas Buitink die Virgil Misdjan in staat stelde om de aansluitingstreffer te maken. In de 73e minuut was Reza Ghoochannjhad weer belangrijk. De invaller, afgelopen vrijdag nog goed voor drie goals tegen Willem II, wist uit een voorzet van Immanuel Pherai de 2-2 binnen te koppen.