ZWOLLE - Hoewel FC Emmen dinsdag in de beker FC Groningen wist te verslaan wacht het in de competitie nog altijd op de eerste zege. Op bezoek bij FC Zwolle behaalde men wel het vijfde gelijkspel (0-0).

Anco Janssen, van de week nog trefzeker in de beker, begon op de bank, maar mocht binnen het half uur al invallen. Direct stond hij aan de basis voor de beste kans voor rust, maar Caner Cavlan kreeg de bal niet langs keeper Zetterer. Die stopte ven later ook nog een kopkans van Glenn Bijl terwijl de thuisploeg nog een mogelijkheid kreeg via Mustafa Saymak, doch men ging met 0-0 rusten.

In de tweede helft werd PEC Zwolle sterker, maar behalve twee kansen voor Mike van Duinen en een vrije trap van Kenneth Paal kwam keeper Telgenkamp nooit echt in gevaar.