MAASTRICHT - Koploper PEC Zwolle heeft maandagavond op bezoek bij MVV fikse averij opgelopen en ziet concurrent Heracles Almelo zo tot op drie punten naderen. De ploeg van Dick Schreuder ging ondanks een snelle 0-2 voorsprong met 3-2 onderuit in Limburg.

De gasten leken op een weg naar een simpele zege tegen het de laatste weken uit vorm zijnde MVV toen Haris Medunjanin en Younes Taha al binnen eeen kwartier voor een 0-2 voorsprong hadden gezorgd. Orhan Dzeper deed na een klein half uur iets terug voor de thuisploeg.

Deze stand bleef lang staan, maaar in de slotfase sloeg MVV genadeloos toe. Tien minuten voor tijd zorgde Koen Kostons voor de gelijkmaker en in de blessuretijd wist Rayan El Azrak zelfs voor een jubelstemming te zorgen in De Geusselt.