UTRECHT - FC Utrecht heeft zaterdagavond een simpele en ruime overwinning geboekt tegen PEC Zwolle. Met name na de rust bleek de ploeg van trainer/coach René Hake op schot (5-1).

De thuisploeg nam in de elfde minuut een voorsprong na een overtreding van Voet op Ramselaar. Douvikas benutte de toegekende strafschop.

Na de rust wist men binnen twintig minuten het verschil te maken. Vlak nadat Huiberts een open kans namens de gasten naast schiet en Mahi namens de thuisploeg op de paal mikt schiet Sylla de 2-0 tegen de touwen. Een tweede strafschop, benut door Ramselaar en een treffer van Mahi voeren de score verder op alvorens Saymak de Zwolse eer mag redden. Het slotakkoord is voor Willem Janssen die de eindstand op 5-1 brengt.