BRIGHTON - Brighton & Hove Albion kan ook komend seizoen beschikken over Danique Kerkdijk, zo maakte managementsbureau FlowSports vandaag bekend. De verdedigster uit Olst gaat haar derde jaar in bij de Engelse club en speelde daarvoor bij FC Twente en Bristol City.


Danique Kerkdijk speelt ook komend seizoen voor Brighton & Hove Albion. De verdedigster tekende een nieuw contract voor één seizoen voor de Engelse club. De 25-jarige Kerkdijk kwam in 2019 over van Bristol City en is sindsdien een vaste waarde in het team. Dit seizoen eindige Brighton op een zesde plek in de FA WSL.

Kerkdijk: "Het afgelopen jaar was niet altijd makkelijk. Er waren ups en downs. Het missen van familie en vrienden was zwaar. Gelukkig had ik dat niet als enige. Bijna iedereen had hier last van, maar daardoor zijn we als team dichter naar elkaar gegroeid en hechter geworden. Dat zag je ook terug op het veld. We hebben mooie overwinningen binnen gesleept. Ik kijk er naar uit om deze lijn door te trekken naar volgend seizoen.