ZWOLLE - Zwolse ouderen gaan donderdag 29 september samen om tafel voor een lekkere lunch. De lunch is gratis en is gepland op de eerste dag van de landelijke Week Tegen Eenzaamheid. Het doel van de lunch is gezelligheid en ontmoeting.


Tijdens de lunch is er niet alleen heerlijk eten en een gezellig gesprek, er is ook muzikaal vermaak. De organisatie is in handen van WijZ Welzijn, in samenwerking met Deltion College, SamenOuderen en De Zwolse Haringparty.


Aanmelden en meer info
Gasten zijn welkom vanaf 11.30 uur bij Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle. De lunch is van 12.00 tot 13.30 uur. Aanmelden kan door te bellen naar: 038 851 57 92. Voor mensen die slecht ter been zijn, denkt WijZ Welzijn graag mee over een vervoersoplossing. Vermeld dit bij aanmelding.

Meer activiteiten voor ouderen Op www.samenzwolle.nl/samenouderen en www.samenzwolle.nl/samentegeneenzaamheid.nl staan meer activiteiten. Ook vind je daar oproepjes van mensen die ergens hulp bij vragen of op zoek zijn naar een maatje. Ook ontdek je op deze website wat voor vrijwilligerswerk je allemaal kunt doen in Zwolle en welke activiteiten er in de verschillende Zwolse wijken plaatsvinden. Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op: mail naar info@samenzwolle.nl of bel 038 750 8387.