WIJHE - Zaterdag 3 juni opent zorgboerderij ‘t Hamel haar erf en achterhuis voor belangstellenden. Van 10.30 tot 16.00 uur kun je bij ons terecht om onze activiteiten te zien, te horen en om ze mee te doen. Zo krijg je een goed beeld van de opvang die wij bieden als jij of een familielid dat nodig heeft.

Zorgbehoefte
Er zijn verschillende redenen waarom je als oudere soms niet lekker in je vel zit. Bijvoorbeeld na een burn-out; als je onder dementie lijdt; als een naaste is overleden, of als je de dag alleen nog passief doorkomt. In al deze situaties kan onze zorgboerderij verlichting brengen. Want, zoals wij dat zeggen: “Wiej wult det ’t oe goed geet”.

Samen, buiten, gewoon, actief
We maken gezamenlijk ons eten klaar. We wandelen in de landelijke omgeving. We doen gezelschaps-, geheugen- en beweegspelletjes. En ook dieren voeren, zingen en fietsen staan op ons programma. Maar niets moet en alles mag! Dat is wel zo gezellig.

Draaglijke dagen
Bij ons je dag besteden zorgt voor invulling, afleiding en zingeving. Zo worden de dagen weer draaglijk en kun je het leven beter aan. Dat is waarmee ons team je helpt. Dat is waar we goed in zijn. En het is nog leuk ook!

Meemaken
Wil je meemaken wat er bij ons zoal te doen is of een van ons willen spreken? Kom zaterdag 3 juni tussen 10.30 en 16.00 uur naar Zorgboerderij ’t Hamel aan de Hamelweg 12, 8131 RV Wijhe. Met rondleiding over het erf en door de boerderij; diverse spelletje voor jong en oud waaronder de traditionele sjoelwedstrijd; demonstratie voorlezen voor volwassenen en kinderen; kunstexpositie- en verkoop; live muziek; een springkussen en natuurlijk lammetjes en kuikens kijken.