ZWOLLE - Inmiddels heeft Saled al twee vestigingen van autobedrijf Pouw mogen ombouwen naar LED verlichting. Deze locaties zullen wel 66% besparen op de energierekening.


In het pand van Pouw Zwolle werden T8 Tubes van Saled geplaatst. Deze LED oplossingen zijn zeer zuinig, hierdoor is de investering van het bedrijf in 2,5 jaar terugverdiend. Op dit moment is Pouw Zwolle aan het verbouwen, Saled zal ook in dit nieuwe gedeelte de ruimte van LED verlichting voorzien.

Bij Pouw Meppel werd de huidige conventionele noodverlichting vervangen door LED nood- en vluchtwegverlichting van Saled. Zo kunnen de medewerkers en klanten het pand zichtbaar en veilig verlaten. Downlighters en Panel lights verlichten de kantoorruimtes van het autobedrijf en in de showroom zorgen railspots voor de perfecte uitlichting van de wagens.

Alle besparingen van vestigingen Zwolle en Meppel
Pouw is een merkdealer van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda en is in de afgelopen 75 jaar uitgegroeid tot een grote autodealer in Nederland. Het bedrijf zit verspreid over het hele land in plaatsen zoals Apeldoorn, Harderwijk, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle.

De nieuwe LED armaturen bij Pouw Zwolle en Meppel zorgen voor een besparing van 66%. Een ander voordeel van overstappen op LED verlichting is dat er bijgedragen wordt aan een beter milieu doordat de uitstoot van onder andere CO₂ flink reduceert. Voor deze twee locaties van Pouw zal dit 56.425 kg zijn. Ook wordt er wel 103.767 kWh bespaard. De investering in LED is al binnen 3 jaar terugverdiend.

Hoeveel kunt u besparen met LED?
Als u overstapt op onze LED oplossingen zult u gegarandeerd veel besparen. LED verlichting van Saled geeft ruim 50% minder CO₂ uitstoot en bespaart minstens 50% energie. Onze producten hebben minimaal 3 jaar garantie. Kijk eens in ons ruime assortiment waar wij voor elke situatie een passende LED oplossing hebben. Of neem contact met ons op voor advies op maat.