ZWOLLE - Op 19 en 20 april speelt Toneelvereniging Puck uit Zwolle haar voorstelling “Tot Op Het Bot” aan De Grote Voort 8-10 in Zwolle. De voorstelling is een muzikaal theaterspektakel in een jaren-20 jasje op een bijzondere locatie begeleid door een band.

​In de voorstelling wordt het publiek meegenomen naar de vleesfabriek Avaritia. De steenrijke oprichtster en eigenaresse is overleden en haar familie is bijeen om de erfenis te verdelen. Er blijkt niets te delen, alleen de beste opvolger krijgt de hele erfenis. Om hun geschiktheid te bewijzen, strijden de erfgenamen tegen elkaar in beproevingen die hun grenzen langzaamaan oprekken.

Het begint met slim handelen, hard werken in de fabriek en misschien een beetje valsspelen. Maar de gemoederen en belangen lopen op en dwingen de gezinsleden tot het maken van lastige en bizarre keuzes. De vraag is hoever zullen ze gaan? En het publiek mag zichzelf ook afvragen: Hoe ver zou jij gaan?

Toneelvereniging Puck is in 1989 opgericht en heeft inmiddels een hele professionalisering doorgemaakt. Zij spelen ieder jaar een bijzondere (locatie) voorstelling en spelen nu voor het derde jaar onder leiding van professioneel regisseur Wietse Klok.

“Tot Op Het Bot” is slechts 3 keer te zien. Op vrijdagavond 19 april, zaterdagmiddag en zaterdagavond 20 april. Er zijn nog kaartjes beschikbaar maar wees er snel bij. Kaartjes zijn beschikbaar via de website: www.toneelpuck.nl

Dit project is mede tot stand gekomen met hulp van het Cultuurfonds en Fonds KCIPO.