ZWOLLE - Welke Zwolse vrijwilligersorganisaties verdienen de Waarderingsprijs van de provincie Overijssel? Ook dit jaar worden de Overijsselse vrijwilligersprijzen uitgereikt en mag ZwolleDoet! drie organisaties, initiatieven of vrijwilligersgroepen verrassen met de Waarderingsprijs. Het thema? Het betrekken, binden en behouden van vrijwilligers. Vrijwilligersorganisaties kunnen tot 8 september worden genomineerd.

ZwolleDoet! is op zoek naar dé gouden tip om vrijwilligers te binden en betrekken. Doet jouw vrijwilligersorganisatie, groep of initiatief dit op een unieke wijze? Stuur je aanmelding in, deel je tip en maak kans op de Waarderingsprijs. Of ben je zelf actief als vrijwilliger bij een organisatie die je regelmatig laat merken hoe belangrijk zij jouw inzet vinden? Worden jij en andere vrijwilligers betrokken en doe je daardoor met plezier je vrijwilligerswerk? Dan is dit het moment om jouw vrijwilligersorganisatie in het zonnetje te zetten en te nomineren.

Aanmelden


Laat vóór 8 september weten welke organisatie deze prijs verdient én waarom zij zo goed zijn in het waarderen, vinden, binden en behouden van vrijwilligers. Ga voor meer informatie naar www.zwolledoet.nl/waarderingsprijs.

Uitreiking


Een deskundige jury kiest de 3 beste voorbeelden uit. Wanneer de door jou genomineerde organisatie in de prijzen valt wordt er contact met je opgenomen. Tussen 15 november en 7 december 2022 zal de Waarderingsprijs aan 3 organisaties worden uitgereikt door onder andere een statenlid van de provincie Overijssel en ZwolleDoet!

De Overijsselse vrijwilligersprijzen 2022 worden mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en worden in samenwerking met Stimuland en Vosvi en haar leden uitgereikt.