ZWOLLE - December is een maand van gezelligheid, feestjes en familie. Een maand van cadeautjes en een moment om extra lief te zijn voor elkaar. Ken jij iemand die wel een verrassing kan gebruiken, iemand die iets extra's verdient? Kom op zaterdag 17 of zondag 18 december tussen 11.00 en 17.00 uur naar de Wensboom van SamenZwolle in de Luttekestraat en doe een wens voor een dierbare!

In Zwolle kijken we naar elkaar om! Voor SamenZwolle de reden om de Wensboom opnieuw naar Zwolle te halen. In samenwerking met de Zwolse ondernemer Sander Dol is een grote dennenboom in de Luttekestraat geplaatst en kan iedere Zwollenaar, jong of oud, op 17 en 18 december langskomen om een wens te doen voor een ander.

Onder het genot van warme chocolademelk kun je jouw wens in de boom hangen. Heb jij iemand in jouw omgeving die wel iets extra's kan gebruiken? Grappige wensen, liefdevolle wensen, emotionele wensen, onbaatzuchtige wensen: ze mogen allemaal in de Wensboom. Van een bosje bloemen tot een dagje weg.

Uitreiking


Van 19 tot 25 december wordt gekeken welke wensen in vervulling gebracht kunnen worden. Diverse Zwolse ondernemers en de Gemeente Zwolle dragen bij aan het in vervulling laten gaan van wensen. Wanneer jouw wens wordt uitgekozen, neemt de organisatie persoonlijk contact met je op. Zondag 8 januari om 11:00 uur vindt de uitreiking plaats in theater Odeon in Zwolle

De Wensboom

De Wensboom is een initiatief van SamenZwolle en ondernemer Sander Dol. Meer informatie is te vinden op www.samenzwolle.nl/wensboom