ZWOLLE - Theater De Spiegel en organisatiebureau &JOY. openen aanstaande zondag 26 september de deuren voor toekomstige bruidsparen. Tijdens de derde editie van Trouwbeurs Zwolle wordt de schouwburg omgetoverd tot een bruisend inspiratieplein. Na vele onzekere maanden krijgt de voorpret van verliefde stellen met trouwplannen eindelijk een vervolg. Tientallen lokale en regionale trouwexperts geven vrijblijvend advies aan de bruidsparen-to-be. Ook worden de laatste trends en ontwikkelingen gepresenteerd.

Grondlegger &JOY. Trouwbeurzen
Weddingprofessional Thessa Dudink-Latupeirissa, grondlegger van organisatiebureau &JOY., heeft inmiddels zeven edities ‘Trouwbeurs Alkmaar in het AFAS Stadion’ op haar naam staan. Deze Noord-Hollandse variant mag beschouwd worden als de meest succesvolle trouwbeurs van de kop van Noord-Holland en trekt jaarlijks honderden bezoekers. Als geboren Overijsselaar zag zij twee jaar geleden een unieke kans om de Zwolse editie van haar concept op te zetten in de prachtige schouwburg van Theater de Spiegel.

Thuiswedstrijd voor regionale professionals uit de trouwbranche
De luxe lounge is tijdens Trouwbeurs Zwolle omgetoverd tot een sfeervol inspiratieplein voor verliefde koppels met trouwplannen. Wij bieden de bezoekers inspiratie, gemak en een gevarieerd aanbod met tientallen regionale trouwleveranciers onder één dak. Zij kunnen letterlijk hun 'things to do’-lijst afvinken. Van muziek tot maatpak, van styling tot babs. Via een inspirerende looproute loop je langs de leukste lokale en regionale Trouwexperts gecombineerd met entertainment. Restaurant Kees is geopend voor een hapje en drankje onder het genot van livemuziek. De trouwexperts staan te popelen om toekomstige bruidsparen te helpen in hun zoektocht en delen met plezier hun expertise.

2022 is een druk trouwseizoen, dus oriënteer op tijd
“Laten we het over leuke dingen hebben en de liefde vieren! We verwachten een druk trouwseizoen in 2022. Daarom is het extra belangrijk om je op tijd te oriënteren en bij de juiste klik jullie bruidspersoneel definitief te boeken. Tijdens onze trouwbeurzen brengen we vraag en aanbod samen en hopen op een mooie match tussen de bezoekers en de bruidsleveranciers. Dan maken we er samen een mooi trouwseizoen van", aldus Thessa Dudink-Latupeirissa.

Zakelijk Netwerk voor ondernemers in de trouwbranche
De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd. Niet alleen voor de bezoekers een inspirerend evenement, ook voor de beursdeelnemers is dit een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. “Startende ondernemers binnen de trouwbranche geven we met plezier de kans om hun diensten en producten te tonen tussen de doorgewinterde trouwexperts. De trouwbranche is een kleine wereld, we hebben elkaar nodig en moeten elkaar versterken en blijven inspireren. Teamwork makes the dream work! We kijken er naar uit om iedereen eindelijk weer te ontmoeten”, laat de enthousiaste organisator Thessa Dudink-Latupeirissa weten.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website www.njoyparty.nl/trouwbeurzen

Wanneer: Zondag 26 september
Waar: Theater de Spiegel, Spinhuisplein 14 te Zwolle
Tijd: Van 10:00-17:00 uur.