ZWOLLE - Op woensdagavond 10 mei vindt de 14e editie van Beursvloer Zwolle plaats in Hedon. Dé plek om maatschappelijk betrokken te ondernemen, matches te maken en bij te dragen aan een socialer Zwolle. Op Beursvloer Zwolle worden maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Het doel is een match te maken: één van de partijen heeft een vraag die de ander kan beantwoorden. Hierbij worden matches gemaakt met een gesloten beurs, dus zonder financiële tegenprestatie.

Kom in contact met andere partijen

Bij Beursvloer Zwolle gaan bedrijven met maatschappelijke organisaties in gesprek. Als bedrijf kan je bijdragen aan de initiatieven in de stad door bijvoorbeeld expertise, middelen en netwerk. Zo is het project Buddies van HandicapNL op zoek naar een plek waar ze een clubactiviteit kunnen organiseren en is Stichting De Knuffelkonijntjes op zoek naar hulp bij fondsenwerving en het creëren van meer bekendheid. Travers Welzijn wil in contact komen met bedrijven die een gave ervaring of workshop kunnen verzorgen voor kinderen in de schoolvakantie en Stichting comité 30 juni / 1 juli Zwolle zoekt hulp bij het opzetten van een financieel plan voor komende jaren. Bedrijven die deze organisaties een oplossing kunnen bieden, zijn welkom op Beursvloer Zwolle.

Als maatschappelijke organisatie is de Beursvloer dé plek om in contact te komen met bedrijven. Omdat de matches worden gemaakt met gesloten beurs, is er geen budget nodig om een prachtig resultaat te behalen. Een tegenprestatie in ruil voor het aanbod kan bijvoorbeeld een workshop, activiteit of teamuitje zijn. Creatieve ideeën worden aangemoedigd en afgestemd op elkaars behoeften.

Beursvloer Zwolle training
Vooraf aan de Beursvloer wordt er een training verzorgd op dinsdagavond 25 april. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe deelnemers zich het beste kunnen voorbereiden, welke vragen uitnodigen tot contact en hoe de beste deals worden gemaakt tijdens de Beursvloer. Aanmelden kan via www.zwolledoet.nl/beursvloer. Meld je gratis aanZwolse bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen zich vóór 26 april gratis aanmelden via www.zwolledoet.nl/beursvloer.