HOORN - Op woensdagavond 13 april vindt de 13e editie van Beursvloer Zwolle plaats. Maatschappelijke organisaties zoals sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven worden met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een beursachtige wijze. Om mooie matches te maken, iets voor elkaar te betekenen, netwerken uit te breiden én Zwolle nog mooier en socialer maken. Die matches worden gemaakt met een gesloten beurs, dus zonder financiële tegenprestatie.

Een bijdrage aan de stad

Door als bedrijf in gesprek te gaan met maatschappelijke organisaties zie je snel hoe jij kunt bijdragen aan de initiatieven in onze stad. Hoe? Door bijvoorbeeld je expertise, middelen en netwerk in te zetten. Zo is het Dierenasiel Zwolle op zoek naar hulp bij het opzetten van een fondsenwervingsactie en zou Humanitas graag gebruik maken van een trainingsruimte om vrijwilligers op te leiden. Hart voor Zwolle zoekt uitjes voor eenzame Zwollenaren en Travers Welzijn wil in contact komen met bedrijven die educatieve workshops kunnen verzorgen voor kinderen in de schoolvakantie. Wil jij deze organisaties helpen en met een van hen een match maken? Dan ben je welkom op de Beursvloer!

Als maatschappelijke organisatie is de Beursvloer dé plek om in contact te komen met bedrijven. Omdat de matches worden gemaakt met gesloten beurs, is er geen budget nodig om een prachtig resultaat te behalen. Je biedt de bedrijven iets terug in ruil voor hun aanbod, bijvoorbeeld een workshop, activiteit of teamuitje. Creatieve ideeën worden aangemoedigd en kun je afstemmen op elkaars behoeften.

De Raakvlak Academie maakte een match met Onwijs Marketing. Samen zetten ze een communicatiestrategie op die de Raakvlak Academie hielp haar naamsbekendheid te vergroten, meer studenten te werven én meer donateurs en sponsoren aan zich te verbinden.

Beursvloer Zwolle training

Voorafgaand aan de Beursvloer wordt er een digitale training verzorgd op woensdag 30 maart. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je het beste kunt voorbereiden, welke vragen je kunt stellen en hoe je met zelfvertrouwen de beste deals kunt sluiten tijdens de Beursvloer. Aanmelden kan via www.zwolledoet.nl/beursvloer.

Meld je gratis aan

Deelnemen aan Beursvloer Zwolle? Meld jouw bedrijf of maatschappelijke organisatie vóór 1 april gratis aan via www.zwolledoet.nl/beursvloer.