ZWOLLE - Er zijn zoveel ambities voor de stad als het gaat om innovatie en transities,, maar hoe verhoudt zich dat eigenlijk tot de praktijk? Dit is een onderwerp waarover we in discussie gaan op woensdag 23 september tussen 13.00 uur en 14.00 uur in een online symposium.

Tijdens dit symposium, georganiseerd door Hogeschool Windesheim, komen de verhoudingen tussen innovatieve projecten, energietransitie, politiek en bouwpraktijk samen.

Na een kort gesprek met wethouder Ed Anker waarin hij de toekomstplannen voor Zwolle deelt, volgen de innovatieve ideeën van de creatieve studenten. Zo vertelt Patrick Feenstra meer over zijn idee op gebied van ‘future cities’, gaat Jonas Nijland meer in op een circulair paviljoen in park de Weezenlanden Noord en presenteren Brenda Evink en Rozemarijn Koning hun plan voor de toekomst van de Spoorzone.

Na de presentaties gaan de studenten met Ed Anker in gesprek over de realiseerbaarheid van de toekomstplannen die er voor Zwolle liggen. Laat je inspireren en discussieer online mee! Schrijf je gratis in via https://www.windesheim.nl/agenda/2020/september/online-symposium-building-the-future