ZWOLLE - De gemeente Zwolle verkoopt 11 ruime kavels voor wonen en werken aan de Scholtensteeg. De prijzen van de kavels liggen tussen de 395.000 en 505.000 euro kosten koper incl. btw. Inschrijven kan tot dinsdag 10 mei, 16.00 uur. Op donderdag 21 april, 19.30 uur is er een digitale informatiebijeenkomst over de kavels.


De Scholtensteeg is een prachtig gebied aan de rand van de wijk Stadshagen. U kunt er weids wonen en werken tussen stad en land. U ervaart er de rust en ruimte van de Mastenbroekerpolder, met elk seizoen weer een uniek vergezicht. Tegelijkertijd is de Scholtensteeg goed bereikbaar en liggen de voorzieningen van Stadshagen en het levendige centrum van Zwolle op fietsafstand.

Landelijk en duurzaam wonen

Landelijk wonen en werken is hét kenmerk van de Scholtensteeg. Smalle sloten en groene voortuinen wisselen elkaar af. U heeft er veel vrijheid om uw eigen woonwensen te realiseren. Elke woning kan er anders uitzien. Wel zijn er enkele richtlijnen om te zorgen dat de woningen en gebouwen passen in de unieke uitstraling die de gemeente voor de stadsrand voor ogen heeft. Zo moet er altijd een moderne verwijzing zijn naar het boerenbedrijf (boerderijstijl). Verder moet u klimaatbestendig en energiezuinig bouwen.

Werk en hobby op eigen erf

Droomt u van een plek waar u wonen én werken kunt combineren? Of heeft u een hobby die om veel ruimte vraagt? Dan is de Scholtensteeg de perfecte plek. De kavels zijn tussen de 991 en 1263 vierkante meter groot en bieden dus de ruimte om allerlei activiteiten op uw eigen erf uit te oefenen. Bedrijfsgebouw, werkplaats, opslagruimte; er is van alles mogelijk.

Interesse?

In de verkoopbrochure op www.zwolle.nl/kavels vindt u meer informatie over de kavels. Daarin staat ook een overzicht van de bedrijven die mogelijk zijn aan de Scholtensteeg. Op deze website kunt u zich ook aanmelden voor de informatiebijeenkomst en u vindt er het inschrijfformulier.

Contact

Twijfelt u of uw plannen binnen de richtlijnen vallen? Of heeft u vragen over het verkoopproces? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle via tel. 038 - 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl