ZWOLLE - Op zondagochtend 2 april werd door een passant een 70-jarige vrouw uit Zwolle zwaargewond aangetroffen aan de Schie ter hoogte van de Rijnlaan in Zwolle nabij het viaduct. De politie is meteen een onderzoek gestart naar de aanleiding en toedracht van het geweldsincident waarbij het slachtoffer behoorlijk is toegetakeld, mogelijk is er ook sprake van een ernstig zedenmisdrijf. Ook vandaag gaat het rechercheteam verder met het buurtonderzoek en inventariseren van camerabeelden. Het Team Grootschalige Opsporing heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer had goederen bij zich die grotendeels bij haar in de buurt zijn aangetroffen. Ze mist echter wel haar bril en een oud-model telefoon.

Politie zoekt getuigen en camerabeelden

De politie is op zoek naar getuigen die in de omgeving van de Schie/Rijnlaan/ De Groene Steentjes/Aa-landen/Dieze op zondag 2 april tussen 5.00 uur en 8.00 uur bijzonderheden hebben gehoord, gezien of mogelijk camerabeelden hebben waar verdachte persoon/personen of voertuigen op te zien zijn.

Het TGO wil de identiteit van de dader(s) zo snel mogelijk achterhalen om deze te kunnen aanhouden. De wijkagent is vandaag extra in de buurt aanwezig en aanspreekbaar.

Weet u meer? Neem dan contact op met het rechercheteam door te bellen met 0900 8844 of het tipformulier in te vullen. Anoniem een tip doorgeven kan ook door te bellen met Meld Misdaad anoniem 0800 7000.

2023144098