ZWOLLE - In de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei ging de auto van een 28-jarige man uit Zwolle in vlammen op. Iets na 01:30 uur hoorde het slachtoffer een harde knal en zag dat zijn auto in brand stond.

Helaas kon niet worden voorkomen dat de auto die ernaast geparkeerd stond ook vlam vatte en volledig werd verwoest. De auto’s stonden geparkeerd op een parkeerplaats voor een flat aan de Dollard. Het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat het voertuig van de aangever uitbrandde.

Wie heeft er in de nacht van dinsdag 4 op woensdag 5 mei tussen 01:30 en 02:00 uur iets opvallends gezien in de omgeving van deze parkeerplaats?

Wie heeft er camerabeelden uit de omgeving, om genoemde tijdstippen? Bijvoorbeeld dashcambeelden of een beveiligingscamera van een woning uit de buurt. Bekijk alstublieft de beelden en neem contact op als daarop iets te zien is dat mogelijk met deze brandstichting te maken kan hebben.

Bel de gratis tiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.