ZWOLLE - De politie zoekt getuigen in de zaak van de overleden vrouw die gistermiddag werd aangetroffen op een parkeerplaats gelegen tussen de Lortzinghof/Nicolaihof.


De politie hield in deze zaak op woensdagavond 3 juli een 30-jarige man uit Zwolle aan. Hij zit vast en het verdere onderzoek loopt nog altijd.

Op dinsdagmiddag 2 juli kreeg de politie om ca 14.00 uur een melding van een mogelijk steekincident op de parkeerplaats. Op de parkeerplaats troffen de hulpdiensten een 67-jarige vrouw uit Zwolle aan die gewond was. De hulpdiensten konden haar helaas niet meer redden. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart naar de aard en omstandigheden waaronder de vrouw om het leven is gekomen en gaat uit van een misdrijf.

Was u in de buurt tussen 12:00 en 14:00 uur? Meld u zich

Voor het onderzoek zoeken wij getuigen. De politie komt graag in contact met iedereen die op dinsdag 2 juli in de periode tussen 12:00 uur en 14.00 uur in de omgeving van de parkeerplaats gelegen tussen Lortzinghof en Nicolaihof is geweest. Ook ontvangen we graag camerabeelden uit de omgeving van de Lortzinghof/Nicolaihof. Heeft u beelden tussen 12.00 en 14.00 uur, dan spreken we u graag. Als u dinsdagmiddag tussen genoemde tijdstippen op de parkeerplaats was, of als u camerabeelden heeft en daar is niets opvallends op te zien, dan spreken we u ook graag.

Beeldmateriaal uploaden kan via het onderstaande meldformulier. Alle informatie, hoe klein of groot ook, kan helpen in het onderzoek.