ZWOLLE - In het onderzoek naar het schietincident op de Rijnlaan gistermiddag komt de politie graag in contact met getuigen. De politie heeft ondertussen al heel wat mensen gesproken maar er zijn ongetwijfeld nog mensen waarmee wij nog niet hebben gesproken. Was u getuige of beschikt u over informatie of beelden die bij het onderzoek kunnen helpen, vul dan het onderstaande formulier in of bel met 0900-8844.

De politie kreeg gistermiddag rond 16.45 uur een melding van een schietincident aan de Rijnlaan in Zwolle. Aan het incident ging een aanrijding vooraf. Een 44-jarige man uit Zwolle kwam bij het schietincident om het leven. De politie hield gisteren een 42-jarige man uit Zwolle aan op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Beide personen kenden elkaar en aan het incident zou een langdurig conflict ten grondslag liggen. Als u over dat conflict meer informatie heeft, dan komt de politie ook graag met u in contact.

Het politieonderzoek naar de toedracht is in volle gang. Wijkagenten zijn vandaag aanwezig in de wijk en slachtofferhulp is ingeschakeld. Getuigen die graag gebruik willen maken van slachtofferhulp kunnen hiervoor contact opnemen met de politie of rechtstreeks bellen met slachtofferhulp. Bel hiervoor met 0900-0101 of kijk op www.slachtofferhulp.nl.