ZWOLLE - Op 6 januari raakte een 68-jarige vrouw gewond op het station van Zwolle. Ze werd geduwd door een andere vrouw omdat zij gratis door de NS-poortjes wilde. Wie weet wie deze vrouw is?


Camerabeelden

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte achter de vrouw aanliep om zo achter haar door de poortjes te kunnen lopen. Het slachtoffer sprak haar hierop aan en probeerde haar tegen te houden. Daar was de verdachte het blijkbaar niet mee eens, want ze gaf haar een duw waardoor de vrouw viel. De verdachte hielp de vrouw nog wel overeind, maar liep daarna weg.

Het slachtoffer brak haar dijbeen en moest zelfs geopereerd worden. De vrouw die haar duwde had waarschijnlijk niet de bedoeling om zoveel letsel te veroorzaken, maar had moeten weten dat als je iemand zo omverduwt dit letsel zou veroorzaken.

Wie is deze vrouw?

Contact

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.