ZWOLLE - In Zwolle werd vrijdag 6 januari een sushi zaak aan De Dobbe overvallen. Rond 21:15 uur kwam een gewapende man de sushi zaak binnen. De man richtte zijn wapen op de aanwezige klanten en medewerker en eiste geld. Na de overval ging hij er rennend vandoor. Wie heeft er meer informatie?


De jongeman kwam de sushi zaak binnen en bedreigde de aanwezige klanten en medewerkers. De zaak is dan eigenlijk al dicht en er staat niemand meer bij de kassa. De overvaller sloeg met een vuurwapen op de balie en schreeuwde dat hij geld wilde. Omdat iedereen op afstand bleef liep de overvaller zelf naar de kassa. Ondertussen laadde hij het vuurwapen door. Een man die dichtbij stond was de klos, hij werd met de achterkant van het wapen op z’n hoofd geslagen. Daarna richtte de overvaller het wapen op andere mensen in de zaak en schreeuwde weer om geld, maar al gauw ontdekte hij dat niemand de kassa open maakte. De overvaller ging er rennend vandoor en verdween in een steegje tussen de apotheek en de Zeeman.

Signalement

Het gaat om een jongeman, hij heeft een slank postuur. Hij droeg deze avond donkere kleding en had een capuchon over zijn hoofd. Voor zijn mond en neus droeg hij vermoedelijk een bandana.

Getuigen

We doen uitgebreid onderzoek naar de zaak en zijn nog op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien dat mogelijk met de overval te maken heeft? Dan spreken we je graag.

Wie heeft er meer informatie over deze overval? Weet jij meer? Tip ons dan, dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem (MMA).