ZWOLLE - Bij een woonwinkel in Zwolle stal een man de aanhangwagen van een winkelend stel. Herken jij deze persoon, die eerder die dag vermoedelijk nog in Geleen was? Laat het ons weten!


De Zwolse eigenaren van de aanhangwagen parkeren hun auto met aanhanger in de parkeergarage van de woonwinkel. Enkele uren later rijdt een blauwe Alfa Romeo de parkeergarage in. Camerabeelden laten zien hoe de bestuurder zonder aanhangwagen naar binnen rijdt en mét aanhangwagen vertrekt. Als de Zwollenaren terugkeren bij hun auto, is hun aanhangwagen verdwenen. Een vervelende afloop van een gezellige middag winkelen. Bovendien zijn deze mensen zonder hun aanhangwagen erg onthand.

Over de aanhangwagen

De grootte van de aanhangwagen is ongeveer 1 bij 1.80 meter. De aanhangwagen – een enkelasser – heeft voorop een rekje met daarop een reservewiel bevestigd. Op de dag van de diefstal had de aanhanger een zwart afdekzeil en een zwart net. Aan de achterzijde zat een witte kentekenplaat, voorzien van een witte kentekenplaat dat eindigt op **-*S-B8.

Vragen

  • De kentekenplaten van de auto waarin de dief reed, waren aan het begin van die middag gestolen in Geleen. Weet jij wie deze man is?
  • Is jou een blauwe Alfa Romeo opgevallen met een aanhangwagen die voldoet aan de beschrijving?
  • Mogelijk is de aanhangwagen ergens achtergelaten of verkocht. Heb jij hem ergens gezien? Dan horen we graag van jou!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.