KAMPEN - Woensdagavond 5 januari hebben twee (nog) onbekende mannen een woning overvallen aan de Wortmanstraat. De bewoner is gelukkig ongedeerd gebleven. Het is nog onduidelijk of er iets is weggenomen. De politie zoekt getuigen.

De overval vond plaats rond 18 uur. Twee mannen gingen op dat moment de woning binnen. De bewoner was op dat moment thuis. De man is op leeftijd en is uiteraard erg geschrokken van deze overval. Gelukkig is hij niet gewond geraakt. Rond 18.10 uur verlaten de twee mannen de woning en lopen weg in de richting van het fietspad bij het Ichthus College. De politie is meteen een onderzoek gestart.

Signalement
Woensdagavond is er een Burgernetmelding uitgegaan en er hebben zich al (mogelijke) getuigen gemeld. Mocht u iets weten over deze overval of de verdachten en heeft u nog niet gesproken met de politie, doe dit dan alsnog! Er is een signalement bekend van de twee mannen.

De ene verdachte is een man met een donker getinte huidskleur, hij is ongeveer 1,85 meter lang en heeft een fors postuur. Hij is vermoedelijk rond de 35 a 40 jaar oud. De tweede verdachte is een man met een lichte huidskleur, hij is ongeveer 1,70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij is vermoedelijk rond de 20 jaar oud. Hij droeg een donkere jas met capuchon met bontkraag. De jas kwam tot over zijn knieën.

Heeft u iets gezien?
Neem dan contact met ons op! Dat kan via onderstaand tipformulier of 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of via een tipformulier op de website.(2022008379) NV