ZWOLLE - In winkelcentrum Zwolle-Zuid is op zondag 17 september een 68-jarige man mishandeld. We zoeken de mensen die dit zagen gebeuren. Herken jij jezelf op de foto’s bij dit bericht? Neem dan contact met ons op, want je kunt een belangrijke getuige voor ons zijn! Sta je niet op de foto, maar heb je de mishandeling wel gezien? Ook jou spreken we graag!


De mishandeling volgde op een woordenwisseling tussen een vrouw en het 68-jarige slachtoffer in een supermarkt aan de Pijmanstraat. Eenmaal buiten achtervolgde zij de 68-jarige samen met een man, die een helm droeg. Ter hoogte van een drogist aan de Van der Capellenstraat mishandelde de man met de helm het slachtoffer. Meerdere mensen zagen dit gebeuren. Hen willen wij graag spreken.

De identiteit van de verdachte is ondertussen bij ons bekend. Maar voor ons onderzoek zijn nog getuigenverklaringen nodig. Heb jij het incident zien gebeuren? Dan willen we jou heel graag spreken. Jouw informatie kan net dat ene ontbrekende puzzelstukje in ons onderzoek bevatten. We verzoeken je daarom om contact met ons op te nemen.

Contact

Bel ons op 0900-8844 en vermeld daarbij zaaknummer 2023430360. Langskomen op één van onze politiebureaus kan natuurlijk ook! Laat ook dan weten dat het gaat om de zaak met het nummer 2023430360.